Predstavitev
Občina Vodice

Tenis klub Kubu Vodice

Tenis klub Kubu leži v gozdičku na robu Vodic, kjer se nahaja upravno središče občine, pošta, knjižnica, šola, vrtec, trgovina, lekarna, pokopališče in cerkev sv. Marjete.Obiskovalcem poleg urejenih teniških igrišč, balinišč, igrišča za odbojko na mivki, igrišča za in-line hokej, košarkarskega igrišča ter fitnes centra s savno nudijo tudi gostinsko ponudbo in prostor za organizacijo piknikov v naravi. V sklopu igrišča je v letu 2019 predvidena tudi ureditev kolesarjem prijazne točke.

Tenis klub Kubu Vodice, vodice
Tenis klub Kubu Vodice, vodice


Možen je najem pokritega piknik prostora za skupine do 60 ljudi. Za najmlajše je poskrbljeno z velikim, urejenim otroškim igriščem, na katerem se lahko pomerijo tudi v različnih športnih aktivnostih.


V gostinskem delu kluba Kubu lahko okusite tudi znane vodiške preste, ki jih od leta 1932 pečejo v Pekarni Jagodic v Vodicah. Posebnost teh prest je, da jih pred peko tudi skuhajo, kar jim daje značilen lesk in večjo obstojnost.

Skozi naselje Pustnice pa vodi tudi kolesarska povezava do občine Šenčur.


Kontakt: 041 312 706

Spoznaj tudi
Občina Vodice

Turistične točke

Če vas zanima kulturna dediščina obiščite Sinkov Turn, če pa ste športnik po duši pa obiščite športno središče Strahovica, tenis klub Kubu ali se sprehodite do cerkve sv. Tilna v Repnjah. Da ne boste lačni pa se ustavitev in pokusite naše znamenite Vodiške preste.
Kulturna dediščina

Šinkov Turn

Šport

Športno središče Strahovica

Razgledna točka

Cerkev sv. Tilna v Repnjah

Kulturna dediščina

Vodiške preste

Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. /piskotki Se strinjam Onemogoči piškotke